Je beheerst je zaken pas echt als je ze goed uit kunt leggen.

Golvende coaching op de golfbaan?

 

Golf als voertuig om te ontdekken welke uitdagingen in jouw leven vragen om een antwoord. Spelend leren, lerend spelen, doelgericht en met plezier. Je krijgt zicht op je mindset, overtuigingen, gedachten en emoties. Samen golfen geeft je inzicht om je leidinggevende en coachingsvaardigheden te verbeteren. Ik loop als een ‘caddy for life’ met je op.

 

Ik ben zelf een ‘gevorderde’ beginner (Hcp 25), serieus begonnen in maart 2020. Zeer “gepakt” door weer eens iets helemaal nieuws leren.
golven-6


WE LOPEN SAMEN OP


Golf als metafoor ….
We verkennen …
Het doel is niet beter te leren golfen.
Van hole naar hole gaan we samen op ontdekkingstocht.

 

HERKENNEN ERKENNEN VERKENNEN

“Je gaat het pas zien als je het door hebt …”


Golfen net als Golven: steeds hetzelfde, altijd anders.
Jij en het balletje, jij en de hole, jij en de ronde.
Niemand anders, alleen jij kunt jezelf veranderen.
Ik loop met je op, spiegel hier en daar.
Er komt beweging in, het balletje gaat rollen.


ONTDEKKEN WAT ER SPEELT


Wat zijn jouw patronen in het omgaan met ups & downs, verleidingen, uitdagingen, de paradox van willen en kunnen. Ik loop met je op, speel met je mee.
Wat we tegen komen gebruik ik voor het verkennen van jouw vraag. En natuurlijk genieten van al het moois om ons heen. Dankbaar voor de bevoorrechte mensen die we zijn.

 


SPELEN EN LEREN


Dealen met de situaties die je tegenkomt. Doelgericht en met plezier. Er zijn. Het verleden te laten en met een frisse en onbevangen blik naar de toekomst te kijken.
“Wat kan ik hier van leren”, en weer door, “met een rustig kalm gemoed”.
Op naar de volgende slag, de volgende hole. Wie weet ga je er nog beter van golfen ook …

golven-3


ZIEN DOOR ANDERS TE KIJKEN


Geen trucjes, geen slimmigheidjes. Niets geloven, niets klakkeloos aannemen maar zelf ervaren. Je zult zien: dat wat je ontdekt in je golfspel, kun je toepassen in je leven en werk.
Doorzien wanneer je gedachte een loopje met je nemen. Vertragen en dan vanuit vertraging, verstilling en helderheid te doen wat juist is.

 

GOLVENDE COACHING


Coachen op de golfbaan als extra optie, naast jutten langs de golven, de vloedlijn aan het strand. Naast elkaar ontmoeten op mijn zolder of vergezichten en kronkelende wegen verkennen in de wei(d)sheid van polder.

golven-7
 • We lopen samen op.

  Golf als metafoor .... We verkennen ... Het doel is niet beter te leren golfen. Van hole naar hole gaan we samen op ontdekkingstocht.

 • Herkennen erkennen verkennen

  'Je gaat het pas zien als je het door hebt' - Golfen net als Golven: steeds hetzelfde, altijd anders. Jij en het balletje, jij en de hole, jij en de ronde. Niemand anders, alleen jij kunt jezelf veranderen. Ik loop met je op, spiegel hier en daar. Er komt beweging in, het balletje gaat rollen.

 • Ontdekken wat er speelt

  Wat zijn jouw patronen in het omgaan met ups & downs, verleidingen, uitdagingen, de paradox van willen en kunnen. Ik loop met je op, speel met je mee. Wat we tegen komen gebruik ik voor het verkennen van jouw vraag. En natuurlijk genieten van al het moois om ons heen. Dankbaar voor de bevoorrechte mensen die we zijn.

 • Spelen en leren

  Dealen met de situaties die je tegenkomt. Doelgericht en met plezier. Er zijn. Het verleden te laten en met een frisse en onbevangen blik naar de toekomst te kijken. 'Wat kan ik hier van leren', en weer door, 'met een rustig kalm gemoed'. Op naar de volgende slag, de volgende hole. Wie weet ga je er nog beter van golfen ook ...

 • Zien door anders te kijken

  Geen trucjes, geen slimmigheidjes. Niets geloven, niets klakkeloos aannemen maar zelf ervaren. Je zult zien: dat wat je ontdekt in je golfspel, kun je toepassen in je leven en werk. Doorzien wanneer je gedachte een loopje met je nemen. Vertragen en dan vanuit vertraging, verstilling en helderheid te doen wat juist is.

 • Golvende coaching

  Coachen op de golfbaan als extra optie, naast jutten langs de golven, de vloedlijn aan het strand. Naast elkaar ontmoeten op mijn zolder of vergezichten en kronkelende wegen verkennen in de wei(d)sheid van polder.